RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

SÆRPREGET OG INDIVIDUELL - EN EKTE RANGE ROVER I KOMPAKT FORM.
BESTILL PRØVEKJØRING

EKSTERIØRDESIGN

De raffinerte linjene i Range Rover Evoque er både selvsikre og særpregede, og skaper et umiskjennelig utseende.

Klikk for å interagere

INTERIØRDESIGN

Elegante overflater og et utsøkt utvalg av førsteklasses materialer bidrar til å skape det perfekte miljøet.​

INTERIØRDETALJER

INTERIØRDETALJER

En rekke moderne interiørdetaljer er tilgjengelig for å gjøre interiøret i din Range Rover Evoque enda flottere. Nyt optimal komfort og eleganse som selv de mest kresne kundene vil sette stor pris på.
DELT ARMHVILER

DELT ARMHVILER

Interiøret i Range Rover Evoque er utstyrt med praktiske detaljer, som en midtkonsoll med oppbevaringsrom og delt armlene. Gjør interiøret mer praktisk og fleksibelt.
SETER

SETER

Nyt komforten i din Range Rover Evoque med oppvarmede og avkjølte forseter, der du kan stille inn temperaturen etter egne preferanser.

HØYDEPUNKTER

TEKNOLOGI

TEKNOLOGI

Range Rover Evoque er fullt utstyrt for et urbant eventyr inn i det 21. århundre. Innovative funksjoner som Pivi, Apple CarPlay®1 og Android Auto™2 gir bedre tilkoblingsmuligheter, mens en intuitiv berøringsskjerm gjør det enkelt. I tillegg gir Meridian™ Surround Sound System en konsertopplevelse under kjøringen.
KJØREEGENSKAPER

KJØREEGENSKAPER

Kombinerer hverdagskjøring med en selvsikker terrengopplevelse. Range Rover Evoque er utstyrt med Intelligent Terrain Response 2 og All Terrain Progress Control, slik at du enkelt kan håndtere alle vær- og terrengforhold.
YTELSE

YTELSE

Du har full kontroll over kjøringen med Range Rover Evoque. Velg mellom en rekke drivlinjer tilpasset dine behov, enten du ønsker en trygg kjøreopplevelse eller bedre drivstofføkonomi. Adaptive Dynamics gir deg i tillegg optimale kjøreegenskaper og bedre kontroll.

VELG MODELL RANGE ROVER EVOQUE

Din perfekte Range Rover Evoque venter på deg.

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

1.171.950 NOK
Med sin særpregede kupélignende silhuett og LED hovedlys er Range Rover Evoque en uimotståelig etterfølger til bilen som vant en rekke priser. Bilen kombinerer et iøynefallende utseende med praktiske funksjoner som oppvarmede, elektriske sidespeil og Pivi med en 10" berøringsskjerm.
RANGE ROVER EVOQUE S

RANGE ROVER EVOQUE S

851.950 NOK
Range Rover Evoque S er en sikker og raffinert bil med oppvarmede elektrisk innfellbare sidespeil, med innstegsbelysning og automatisk dimming på førersiden. Interiøret inkluderer detaljer som intelligent Pivi Pro3 og Ebony Grained skinnseter for å opprettholde den luksuriøse kjøreopplevelsen.​
RANGE ROVER EVOQUE SE

RANGE ROVER EVOQUE SE

910.950 NOK
Du finner moderne eleganse i Range Rover Evoque SE, med 20" alufelger og en smart 10" innfellbar berøringsskjerm med Pivi Pro3. Nå kan du oppleve musikken akkurat slik artistene har tenkt seg, med Meridian™ Sound System med 11 høyttalere.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMICRange Rover Evoque R‑Dynamic har et tøffere og mer sportslig design som fremhever bilens elegante utseende. Flotte 17" Satin Dark Grey felger, sideventiler i Burnished Copper og girvelgere i Satin Chrome – du finner moderne detaljer overalt.​
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

881.950 NOK

Smarte forbedringer på Range Rover Evoque R-Dynamic S inkluderer adaptiv cruisekontroll og oppvarmede, elektrisk innfellbare sidespeil med innstegsbelysning. Forseter med 12-veis elektrisk justering, 40:20:40 nedfellbare bakseter, og Grained skinn for optimal komfort og eleganse.​
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

940.950 NOK

Gled deg over de elegante detaljene på Range Rover Evoque R-Dynamic SE, slik som Premium LED hovedlys med signatur kjørelys, førersete med minnefunksjon og 20" alufelger. I tillegg får du ekstra trygghet med Driver Assist Pack.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

1.006.950 NOK

Vekk oppmerksom på veien i en Range Rover Evoque R-Dynamic HSE med Matrix LED hovedlys og 20" Diamond Turned felger. Slapp av og føl musikken med Meridian™ Sound System, mens de intelligente funksjonene i Driver Assist Pack gir deg en stressfri kjøreopplevelse.
RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

908.950 NOK

Få et sofistikert designuttrykk med Range Rover Evoque Bronze Collection. Bilen er tilgjengelig i Carpathian Grey, Santorini Black eller Seoul Pearl Silver med et unikt kontrasttak i Corinthian Bronze og 20" felger i Satin Dark Grey, samt opplyste innstegslister med Range Rover-motiv.
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHYRange Rover Evoque Autobiography er basert på R-Dynamic HSE, og er utstyrt med Burnished Copper innskrift og 21” felger med støtfangere, sidelister og sidepaneler i Black. Den luksuriøse utførelsen fortsetter innvendig med polstrede, perforerte Windsor skinnseter med Full Extended Leather Upgrade.

TILGJENGELIG SOM LADBAR HYBRID

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid er utstyrt med både 1,5 l bensinmotor og en elmotor med en samlet motoreffekt på 309 hk. Kjør i parallellhybrid- eller elbilmodus.

††Se WLTP-tallene

De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester med fulladet batteri i samsvar med EUs WLTP-lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2-utslipp, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

1Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Les mer på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay
2Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Les mer på https://www.android.com/auto/
3Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.
4Skyvbart panoramatak vil redusere takhøyden både i for- og baksetet.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger. Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller deres datterselskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi. Bruk av Amazon Alexa krever en Amazon-konto.

Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.

Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.